Extraescolars

Escola Jaume I

Activitats Extraescolars P3

Piscina

Realitzem natació a la piscina del Pavelló Municipal de l’Espanya Industrial. La piscina està dedicada exclusivament als cursets aquàtics i el vestuari és únicament pels nens del curset.

Disposem de dos torns, per poder oferir l’activitat a totes les famílies que estiguin interessades.

Adreça: Parc de l’Espanya Industrial S/N 08014 Barcelona.

Web: atlesesports.cat

Practiquem ioga en família amb BABYOGUI que utilitza la metodologia Suryakiranam. Treballem l’equilibri, la concentració, la força i la respiració dins un espai de tranquil·litat i confiança on els nens es relaxen, respiren amb consciencia, milloren la flexibilitat, enforteixen l’esquena, milloren concentració, autopercepció.  És molt divertit practicar-ho tots junts!

Tallers

Treballem habilitats i aprenentatges d’una manera lúdica. Realitzem activitats que consolidaran aspectes com el llenguatge, manipulació d’objectes, psicomotricitat fina, fent manualitats.

Pre esport

Els més menuts tindran l’oportunitat d’anar descobrint diferents materials, circuits, jocs i danses per tal d’aprendre a compartir, treballar les emocions, la motricitat gruixuda, l’equilibri.  I el més important de tot: passar-s’ho d’allò més bé jugant!

L’activitat es realitza al pati de l’escola.

angles primaria

Entraran en contacte l’idioma amb una aproximació al vocabulari bàsic mitjançant jocs, balls  i imatges sempre de manera lúdica.