Activitats Extraescolars

Escola Jaume I

Activitats Extraescolars P4 i P5

Piscina

Realitzem natació a la piscina del Pavelló Municipal de l’Espanya Industrial. La piscina està dedicada exclusivament als cursets aquàtics i el vestuari és únicament pels nens del curset. 

Disposem de dos torns, per poder oferir l’activitat a totes les famílies que estiguin interessades.

Adreça: Parc de l’Espanya Industrial S/N 08014 Barcelona.

Web: atlesesports.cat

Pre esport

Treballem esports individuals i col·lectius mitjançant jocs i dinàmiques per tal d’aprendre es coneixements bàsics i la seva normativa. Ho realitzem de manera lúdica distesa sens oblidar les diferents capacitats motrius.

teatreprimaria

Jocs de psicomotricitat teatral, de realitat, fantasia, creació de personatges i improvisació. Treballem domini del cos, creativitat, seguretat i responsabilitat dels nens i nenes, potenciar llenguatge.

Es realitza a l’aula de música i és fan dues obres al llarg del curs (final del primer quadrimestre i festa de cloenda al mes de maig/juny)

Tallers

Aproximació a vocabulari bàsic i expressions mitjançant jocs, cançons, balls i imatges. Diferenciar la llengua materna i utilitzar paraules en situacions quotidianes.

Practiquem ioga en família amb BABYOGUI que utilitza la metodologia Suryakiranam. Treballem l’equilibri, la concentració, la força i la respiració dins un espai de tranquil·litat i confiança on els nens es relaxen, respiren amb consciencia, milloren la flexibilitat, enforteixen l’esquena, milloren concentració, autopercepció.  És molt divertit practicar-ho tots junts!